CA | ES

Adrià Maceira | CREATSENS

Co-Founder & CEO de Renalyse

Adrià Maceira | CREATSENS

Co-Founder & CEO de Renalyse
@AdriaMaceira | @CreatSens (Renalyse)

Biography

Cofundador i CEO, amb una sòlida formació en negocis i gestió de projectes. L’Adrià és un empresari que ha treballat anteriorment com a desenvolupador de projectes en Linkcare Health Services S.L. (un derivat de l’Hospital Clínic de Barcelona), en el grup Nanosensors com a investigador en immunosensors (Universitat Rovira i Virgili, Tarragona) i a l’Institut de Recerca Sanitària Pere Virgili (IISPV, Tarragona) com a investigador en àrees de metabolisme i arteriosclerosi. Es va graduar amb una llicenciatura en biotecnologia (Universitat Rovira i Virgili, Tarragona 2013), seguit d’un Màster en Nanociència, Materials i Processos: Tecnologia Química a la Frontera per la Universitat Rovira i Virgili (2014) i un Màster en Gestió i Creació de Negoci basat en tecnologia innovadora per la Universitat de Barcelona (UB, 2015).

Adrià Maceria exerceix com a director general o “Chief Executive Officer” (CEO), representa l’empresa davant dels socis externs, socis interns i treballadors; i coordina els recursos de l’empresa a través dels sistemes organitzatius i de seguiment per aconseguir el compliment dels objectius marcats per CreatSens.

PONÈNCIA: ‘Diagnòstic des de casa’
Renalyse desenvolupa sensors de paper per ajudar als professionals sanitaris a gestionar millor la informació que es pot generar en centres d’atenció primària, al mateix consultori o domicili del pacient. Renalyse està desenvolupant una nova plataforma d’assistència sanitària que pretén millorar el benestar de les persones permetent anàlisis descentralitzades dels paràmetres bioquímics rellevants en sang per a la Malaltia Renal Crònica. La informació bioquímica i física s’integrarà en una plataforma tecnològica que permeti a Renalyse predir, detectar precoçment i prevenir les condicions agudes de casa.

All session by Adrià Maceira | CREATSENS

xpabcncongress.com