CA | ES

Yolanda Lupiáñez

Directora de la Health Innovation Unit - Fundació i2CAT

Yolanda Lupiáñez

Directora de la Health Innovation Unit - Fundació i2CAT

Biography

Yolanda Lupiáñez és Enginyera Informàtica, MBA i màster en Gestió Hospitalària i de Serveis Sanitaris. Amb 20 anys d’experiència al sector TIC, és experta en transformació digital en el sector salut.

La major part de la seva carrera professional l’ha desenvolupat en una consultora TIC internacional, on ha liderat projectes en sistemes sanitaris de diferents geografies que va compaginar els darrers 6 anys amb la direcció de la unitat de salut en l’oficina de Barcelona.

Actualment col·labora en diferents consells assessors d’entitats del sector i és la directora de la Health Innovation Unit de la Fundació i2CAT on impulsa iniciatives de innovació tecnològica en salut per al sector públic i privat.

PONÈNCIA

Hackathon ciutadana com a eina d’innovació en salut
La societat evoluciona constantment i amb ella les seves necessitats. Aconseguir mantenir una bona salut és una de les principals prioritats dels governs. El projecte H2020 Open4Citizens té com a objectiu desenvolupar i validar un concepte de treball innovador, basat en metodologies “Living Labs” i el concepte de Hackaton, que permeti facilitar la generació de solucions innovadores utilitzant dades obertes. La ponència compartirà els principals resultats i conclusions derivats de la primera Hackaton Ciutadana de Dades Obertes realitzada a Barcelona, focalitzada en la generació de nous serveis amb impacte en la salut de les persones.

 

All session by Yolanda Lupiáñez

PRESENTACIÓ D’EXPERIÈNCIES INNOVADORES II

15:00h - 16:15h
Auditori Imagina
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!