CA | ES

Lekshmy Parameswaran

Founding Partner and Director of Insights and Strategy - fuelfor

Lekshmy Parameswaran

Founding Partner and Director of Insights and Strategy - fuelfor

Biography

Lekshmy és una de les sòcies fundadores de fuelfor, una consultoria de disseny d’experiència especialitzada en assistència sanitària amb seu a Barcelona i Singapur.
fuelfor desenvolupa productes i serveis amb un enfocament design thinking que han adaptat específicament als reptes de l’assistència sanitària i que els han portat a obtenir diversos premis.
Li apassiona millorar l’assistència sanitària, desafiar als seus clients perquè deixin enrere els raonaments convencionals, introduir les idees de pacients, famílies i cuidadors i assistents en el procés de disseny perquè intervinguin de manera inspiradora i aplicar el design thinking com una eina estratègica per desbloquejar solucions creatives.
Lekshmy té un màster en enginyeria per la Universitat de Cambridge i és llicenciada pel Royal College of Art de Londres.

PONÈNCIA

El poder de les persones; el disseny conjunt com a mètode per transformar els nostres sistemes, serveis i experiències sanitàries
El panorama sanitari està canviant i un nou paradigma fa la seva aparició. Els pacients disposen de coneixements, tecnologies i eines més avançades. Les nostres malalties són de naturalesa crònica i estan cada vegada més vinculades a l’estil de vida. Els professionals mèdics han d’oferir plans d’atenció menys prescriptius i més col·laboratius amb la finalitat de permetre que els seus pacients participin en la cura de la seva salut de forma més autònoma. Finalment, els proveïdors mèdics han de definir nous models d’atenció més enllà de l’hospital que obtinguin els millors resultats de la manera més econòmica i sostenible.

Fuelfor és una agència de disseny especialitzada en innovacions sanitàries. Creiem que el disseny conjunt és una eina essencial per abordar aquests complexos reptes mèdics.

Durant aquesta xerrada exposarem una sèrie de principis fonamentals per al disseny conjunt, il·lustrats mitjançant estudis de casos amb projectes concrets. Demostrarem com aquest enfocament pot utilitzar amb èxit la capacitat creativa de les persones i facilitar la transformació dels seus propis sistemes, serveis i experiències sanitàries.

All session by Lekshmy Parameswaran

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!