CA | ES

Laura Fernández

Responsable de l'Àrea de Pacients i Ciutadans - Fundació Salut i Envelliment
xpatient barcelona

Laura Fernández

Responsable de l'Àrea de Pacients i Ciutadans - Fundació Salut i Envelliment

Biography

Laura Fernández Maldonado es llicencia en Documentació a la Universitat Oberta de Catalunya l’any 2003, finalitzant el seu DEA en Sociologia (Universitat Autònoma de Barcelona) en 2008. Actualment realitza la seva tesi doctoral. Compta amb una dilatada experiència de 15 anys coordinant, desenvolupant i executant projectes per a la promoció de la salut, l’alfabetització sanitària i les competències digitals en la ciutadania. Va col·laborar activament en el desenvolupament del Foro Español de Pacientes i el Fòrum Català de Pacients. Entre les seves responsabilitats, destaca la coordinació de la Universitat dels Pacients (2006-) i el  Observatorio de Salud y Mujer (2001-2008). 

PONÈNCIA

Actua davant del dolor crònic

El primer MOOC (Massive Open Online Course) en espanyol que ofereix un itinerari formatiu en dolor, i adreçat a pacients i familiars, que s’ha desenvolupat dins de l’Aula Fundació Grünenthal de Dolor de la Universitat dels Pacients (www.universidadpacientes.org) de la Fundació Salut i Envelliment de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la col·laboració de la Fundació Grünenthal.

Aquest MOOC és una aproximació multidimensional al maneig del dolor crònic, per conèixer com afrontar les conseqüències derivades de patir-lo, a través d’estratègies pedagògiques basades en la filosofia “learn by doing”, fomentant la compartició, col·laboració i reflexió, construint nous coneixements i habilitats.

All session by Laura Fernández

PRESENTACIÓ D’EXPERIÈNCIES INNOVADORES II

15:00h - 16:15h
Auditori Imagina
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!