CA | ES

Jordi Mitjà

Infermer de l’Àrea de Salut Mental - Hospital Sant Joan de Déu

Jordi Mitjà

Infermer de l’Àrea de Salut Mental - Hospital Sant Joan de Déu

Biography

En Jordi Mitjà és Tècnic Superior en Documentació Sanitaria, Tècnic Superior en Imatge pel Diagnòstic, Grau en Infermeria i Màster en Infermeria Escolar. Actualment treballa a l’Àrea de salut mental de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
És l’autor del projecte “Enfermería Blog”, que consta d’una web, xarxes socials i App. Un recurs dedicat als professionals i estudiants d’infermeria. A l’àrea de salut mental ha liderat diferents projectes innovadors com “La utilització de codis QR en la pràctica infermera” i la “Sala d’espera interactiva per a pacients i famílies”.

PONÈNCIA

Sala d’espera interactiva per a pacients i famílies
Compartirem amb tots vosaltres el projecte de “La sala d’espera interactiva per a pacients i famílies” que ha sorgit a través de la observació dels pacients i famílies en el moment previ a entrar a consulta. La gran majoria són adolescents y la seva única manera d’entretenir-se és a través del smartphone. A partir d’ara, estaran amb el seu mòbil i aprenent amb nosaltres.
D’una manera innovadora, de baix cost i de fàcil utilització, connectarem als professionals de la salut amb els pacients i famílies.

 

All session by Jordi Mitjà

PRESENTACIÓ D’EXPERIÈNCIES INNOVADORES II

15:00h - 16:15h
Auditori Imagina
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!