CA | ES

John Eaglesham

Chief Executive - Advanced Digital Institute

John Eaglesham

Chief Executive - Advanced Digital Institute

Biography

John Eaglesham es va convertir en gerent de l’Advanced Digital Institute el 2009 i ha dirigit l’empresa des dels seus orígens com a una entitat sense ànim de lucre fins al seu estatus actual com a pime empresarial pròspera i en ràpid creixement.

Abans d’unir-se al Advanced Digital Institute, John Eaglesham va treballar per a Pace, l’empresa de descodificació del televisor, en el departament de producte, gestió de l’enginyeria i gestió sènior. Eaglesham és llicenciat en Física i màster en Disseny de sistemes electrònics. A més participa en alguns dels principals grups de la indústria de la vida assistida i l’smart metering i assessora a diversos organismes públics i privats encarregats del disseny de les polítiques del sector.

PONÈNCIA

Una solució digital integrada per donar suport a l’autocura
L’Impacte de la tecnologia PainSense, innovació en un camí de dolor constant. Crear millors resultats i estalvis anuals amb dos arxius digitals clínicament provats. La interoperabilitat permet l’autogestió assistida i no assistida en una població de 750.000 persones. Més de 300 nous pacients cada mes es beneficien i empren eines digitals que els han ofert els metges.

All session by John Eaglesham

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!