CA | ES

Andrew McCulloch

Chief Executive Officer - Picker Institute Europe

Andrew McCulloch

Chief Executive Officer - Picker Institute Europe

Biography

El Dr. Andrew McCulloch va ser nomenat director del Picker Institute Europe al setembre de 2013. La institució és líder mundial en recerca i desenvolupament sobre experiència dels pacients i cures centrades en les persones. Té seus a Oxford i Hamburg.

Abans d’aquesta etapa, Andrew McCulloch va ser el director de la Mental Health Foundation durant 11 anys, i director de política en el Sainsbury Centre for Mental Health durant 6 anys, on va ser reconegut com a autoritat capdavantera en l’àmbit de polítiques de salut mental. Anteriorment havia estat alt funcionari en el departament de salut britànic durant 16 anys. Ha estat ponent i ha publicat gran quantitat de material sobre temes de salut i d’assistència social.

Al llarg de la seva trajectòria també ha estat director de col·legi, director no executiu del servei de salut britànic, administrador de diverses entitats benèfiques i president de Mental Health Media, una organització benèfica dedicada a donar veu a les persones amb problemes de salut mental i trastorns de l’aprenentatge. És el patró de Healthy Minds: Calderdale Wellbeing i vicepatró de Family Action. També ha presidit o ha format part de diversos consells directius nacionals.

És doctor en psicologia per la Universitat de Southampton i llicenciat en Biologia per la Universitat de Cambridge. Ha rebut el reconeixement pel seu treball sobre recerca i polítiques, entre els quals s’inclou la Medalla Presidencial del Royal College of Psychiatrists. Ha treballat en molts països diferents d’Europa i de la resta del món com a assessor expert en polítiques de salut i d’assistència social.

All session by Andrew McCulloch

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!