CA | ES

Anna Sant

Sòcia Fundadora - Lacocomedic

Anna Sant

Sòcia Fundadora - Lacocomedic

Biography

Anna Sant és consultora estratègica, master en Direcció General per EADA i certificada en Patient Experience pel Beryl Institute. Amb més de 15 anys d’experiència en consultoria estratègica i marketing, va contribuir a fundar Lacocomedic el 2010 per assessorar clíniques i hospitals en la implementació de projectes de canvi centrats en el pacient. Creu en la millora de l’experiència del pacient com a garantia d’èxit en els resultats clínics i de seguretat del pacient, la sostenibilitat financera i la fidelització de pacients i familiars.

PONÈNCIA

Experiència del Pacient: Processos, Persones i Espais
Els projectes de millora de l’Experiència del Pacient contemplen tots els punts de contacte entre el pacient i el centre de salut – des de la citació fins al seguiment posterior a una visita, tractament o intervenció – per configurar un programa d’accions que millori la resposta a les necessitats i expectatives reals dels pacients.

Presentem un model inspirat en metodologies contrastades per entitats de referència en la millora de l’Experiència del Pacient (Cleveland Clinic, Beryl Institute).

A partir del disseny i implementació d’enquestes a pacients basades en el model HCAHPS americà i la realització de tallers col·laboratius amb personal tant mèdic com administratiu, es dissenyen accions de millora sobre persones, processos i espais.

 

All session by Anna Sant

PRESENTACIÓ D’EXPERIÈNCIES INNOVADORES II

15:00h - 16:15h
Auditori Imagina
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!