CA | ES

Amanda Ferrer

Infermera i membre fundador de U24app - Master laSalle ehealth-BCN

Amanda Ferrer

Infermera i membre fundador de U24app - Master laSalle ehealth-BCN

Biography

Amanda Ferrer és Diplomada en Infermeria amb diversos anys d’experiència en Urgències. És membre de l’equip fundador d’U24app que el composen cinc membres de caràcter assistencial i tècnic, els quals li aporten els coneixements i experiència necessàries. El projecte U24app ha nascut aquest any i, tot i que encara està en un estat de desenvolupament poc madur, ha estat treballat durant nou mesos per un equip multidisciplinar en el Master de laSalle ehealth-BCN amb entusiasme i creença en el canvi del paradigma dels sistemes de salut. L’oportunitat de presentar-se en el marc del Congrés suposa un estímul per al seu desenvolupament i final consecució.

PONÈNCIA

Eina de suport al ciutadà per a la utilització dels serveis d’urgències
“Entre un 30% i 35% de les urgències ateses als hospitals són inadequades i catalogades de baixa complexitat, la qual cosa afecta a la demora de l’atenció en els pacients amb riscos catalogats com a urgents.

L’objectiu general és dissenyar una aplicació (U24app) per a dispositius mòbils que racionalitzi els fluxos d’urgències i incrementi la satisfacció dels usuaris i participació activa.

El present projecte incideix en l’apoderament del ciutadà respecte al procés d’urgències, ofereix resultats més eficients per a nivells de complexitat baixos i millora la continuïtat assistencial i la resposta a l’atenció en pacients d’alta complexitat.”

All session by Amanda Ferrer

PRESENTACIÓ D’EXPERIÈNCIES INNOVADORES II

15:00h - 16:15h
Auditori Imagina
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!